![]() |
|
|||||||
| Üçüncü Sayfa Gazetelerin 3'üncü sayfaları gibi aynı... 3'üncü sayfa haberlerini bu bölümde toplayalım ki, düzenli olsun, neşemiz yerine gelsin :) DIŞARIDAN GÖRÜNTÜLENEBİLİYOR |
![]() |
|
|
Konu Ayarları |
|
|
||||
|
||||
![]() Evlatlık verdiği 14 yaşındaki oğluyla ilişkiye giren anne 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 14 Temmuz 2010 / 10:31 ABD'de 36 yaşındaki Aimee Louise Sword, henüz bebekken oğlunu evlatlık vermişti. Evlat edinen aile her yıl kendisine oğlunun durumunu ve fotoğraflarını gönderiyordu. 2008'de oğlu 14 yaşına bastığında yeni fotoğraf alamayan anne, oğlunun izini bir sosyal paylaşım sitesinde buldu. Michigan'da yaşayan anne ile oğul bir otelde buluştu. Savcılık anne ve oğlunun bir otelde ve Waterford'daki evde birlikte olduklarını belirtti. Oakland bölge savcısı Jessica Cooper, "Bunun daha önce çok kez baba ve kız evlat arasında yaşandığına tanık olmuştum malesef. Ama bir anne ile oğlu arasında yaşandığına ilk kez tanık oluyorum" diye konuştu. http://www.haber3.com/oz-ogluyla-ili...medium=twitter Krizantem'den sansasyonel ve sözlüklerden arak haberler devam ediyor.
if you like i'll take you there find some colours you can wear colours that you've only seen while sleeping. durun inekler, ömür dediğin geçip gidiverir Last edited by Krizantem; 14th July 2010 at 16:27. |
|
|
||||
|
||||
|
Kendisi ile ilişkiye girdi, 3 aylık hamile
![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
| (-) Şurada adı yer alan üyemiz, Slipovic adlı üyemizin bu mesajını hiç beğenmemiş/sevmemiş: | ||
|
|
||||
|
||||
|
insan dediğin iğrenç şeyler yapıyor, sınır tanımaz. engelleyemiyorsun. bunların sonucundan biri de 'ensest' kavramı zaten. oluyor yani.
biz böyle her gün üçüncü sayfa haberlerini koyarsak buraya psikolojimiz bozulur la.
|
||||
|
||||
|
Dünyada erkek mı kalmamış niye böyle bi iş yapmış anlamadım.
Last edited by Fason; 14th July 2010 at 18:55. |
|
|
||||
|
||||
|
nasıl bir hayat yaşıyordu da böyle bir sapkınlığa yöneldi, psikolojisi nasıl bi durumdaydı nelerden etkilendi çok merak ettim ben.
|
||||
|
||||
|
acaip hayvanlara benziirsen (aimee louise)
|
||||
|
||||
|
ay çok tövbe ya. dehşet verici bir şey.
|
||||
|
||||
|
adamın bi yüzüne sonra da eline baksanıza... el genç kız eli gibi,ne leke ne de pürüz var,kibar... benim elim bile o kadar kibar değil len
fotoşop kazası
Alev gibi doymamış, aç Yanar, tüketirim kendimi. Işık olur, ne tutarsam, Küldür arkamda kalan. Ben ateşim besbelli. NIETZSCHE Last edited by wild wild cat; 23rd July 2010 at 16:14. |
| (+) Şurada sıralanan 2 tane üye, wild wild cat adlı üyemizin bu mesajını beğenmiş/takdir etmiş: | ||
|
|
||||
|
||||
|
yakanın altında da bi bozukluk var
|
|
||||
|
||||
|
gece gece içim bi şekil oldu be.
|
||||
|
||||
|
Alinti:
öyle anlık bir piskoloji falan olamaz karı bildigin dogustan rahatsızmış ki böyle bişeyi yapmış. bu kızlarında böyle herşeye marjinal bir bakış açısıyla yaklaşmasını anlayamıyorum. karı hasta işte. bi zamanlar melissa p vardı yüz fırça darbesi. tüm kızlar okuyunca melissa p ye üzülüyorlar piskolojisini anlamaya çalışıyorlar aslında neymiş kız namusluymuş bilmemneymiş laaaaann bırak kız bildigin ****** işte. bu kadar incelemeyin arkadaşlar. biraz infazcı olun hayatı simple yaşayın
|
|
||||
|
||||
|
vay orsbu vay.
| Konu Ayarları | |
|
|