![]() |
|
|||||||
| MotorSporları Formula 1'den Rally'ye kadar tüm motorsporları ile ilgili haberler... DIŞARIDAN GÖRÜNTÜLENEBİLİYOR |
![]() |
|
|
Konu Ayarları |
|
|
||||
|
||||
![]() http://www.f1racingturkiye.com/0804/konuid=5.asp Siz soruyorsunuz, Ross Brawn yanıtlıyor Honda’nın kurtarıcısı olacak mı? Muhtemelen. Ama herşeyden önce bugün Schumacher’in geri dönüşü, Jenson’ın farklı sakalları, balıkçılık ve sizlerden gelen bunun gibi birçok merak edilen soruyla boğuşacak. Honda’ya ne getireceğinizi düşünüyorsunuz? Anthony Telendil, Marsilya, Fransa Şampiyonluk kazanmış bir takımın bir parçası olarak edindiğim deneyimleri taşımayı umut ediyorum. Kazanmak için öncelikleriniz ve felsefeniz ne olmalı. Ve işin büyük bölümü kendine güvenle ilgili: Şampiyonluklar kazanınca, neye ihtiyacınız olduğu konusunda çok daha fazla kendinize güveniyorsunuz. 2005’te Türkiye’deki feci yarışın ardından elma yediğinizi gördüm. En çok hangi meyveleri seversiniz? Abdullah Emre Çetiner, Ankara, Türkiye Hangi yarıştı o? [Schumacher yavaştı, diğerlerini de engelledi ve sonra yarış dışı kaldı; Rubens Barrichello o kadar yavaştı ki 10’uncu sırada yarışı bitirdi] Tamam, hatırladık Bay Çetiner. Meyve severim, çok da yerim. Pit duvarında muz yemekle ünlüyümdür. Bir İtalyan dergisinde yarış kıyafetimin her cebinden muz sarkan bir karikatürüm çıkmıştı. Muz pit duvarında iyi gidiyor. Evde de meyve yetiştiriyoruz. Çilek, ahududu, kuş üzümü... Elma bahçemiz de var. The best fruit for the pit wall...F1emre farkıyla bu ayki F1Racing'de
|
|||
|
|||
|
Emre haha süper tebrik ederim seni
![]() ![]() adamcağız napsın stresten meyveye vurmuş kendini-meyve yetiştirioruz evde demiş bi de ![]() ne güzel olmuş, 130 ülkede basılan bi dergide hem de vay bee ![]() ![]()
Last edited by Persophenia; 30th March 2008 at 21:12. |
|
|
||||
|
||||
|
Aferim lan önce abidin sonra sen bu forum sizinle gurur duyuyor
|
|||
|
|||
|
haberim olsaydı ben de soru yollardım
![]() imrendiğimi gizlemiycem ![]() ![]() ![]() ama soru da baya ilgi çekiciymiş tebrikler f1 emre
|
||||
|
||||
|
Emre, bizi diskoya götür
![]() Süper bir soru ile, sen aşmış bi insansın f1emre
|
|
|
||||
|
||||
|
Ülkemizde de satışa sunulan dünyaca Formula 1 dergisinde bu ay Türkiye'den bir misafir var.
![]() Geçtiğimiz aylarda Formula 1 Honda takımı müdürü Ross Brawn!nla yapacağı röpörtaj için okuyucularından soru iletmelerini talep etmişti. Bu ay dünya çapında 130a yakın ülkede yayınlanan bu röpörtajda Sendeyolla.com ailesinin değerli üyelerinden F1emre'nin de bir sorusu yer almakta.Yüzlerce soru arasından yayınlamaya hak kazanan soru ve cevabı için tıklayınız: http://www.f1racingturkiye.com/0804/konuid=5.asp F1emre'nin sorduğu soru makalenin hem spotunda hem de giriş paragrafında yer almakta. http://ankara.sendeyolla.com/haberde...49683&id=49873
|
||||
|
||||
|
Bu adam, bu sene resmen fark yarattırdı ya.Ne olacak bu Formula'nın hali...
|
||||
|
||||
|
Oha Emre lan, adama "ben Ferrari'de çalışmak istiyorum" demiştin yanına gittiğimizde, adam Ferrari'yi dağıtıyo la şu anda
|
|
|
||||
|
||||
|
olsun, ben de Ferrariye geçip onu yenerim.Bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı derim
|
||||
|
||||
|
Ahaha süper olur
|
|
|
||||
|
||||
|
Alinti:
|
||||
|
||||
|
F1emre yine boş durmadı ve Ross Brawn'a bu seneki Türkiye GP'sinde elma hediye etti. Hediyeyi verdikten sonra kendisini tanıtan F1emre, el sıkıştıktan sonra olay yerinden ayrıldı.
|
||||
|
||||
|
adam haklı beyler.
|
||||
|
||||
|
adam "adam haklı beyler" terk beyler